Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Rog Strix B350-f Gaming...

Pibadi17 kérdése:

Asus Rog Strix B350-f Gaming alaplap milyen ramot vegyek hozzá? (többi lent)

Figyelt kérdés

Adott egy asus rog strix b350 f gaming alaplap, olyan bajba vagyok,hogy nem tudom eldönteni milyen ramot vegyek hozza egy ryzen 1600 melett lenne.Megnèztem az alaplap qvl listajat, de nem akarom a szerencsère bizni 2x4 gb- ot akarok bele, 3000 mhz vagy 3200 mhz-et viszon nem merem megrendelni kingtost vagy g skill vagy crosair?

Akinek ilyen alaplapja van az irjon már legyen szives, hogy milyen van neki benne ès működik is rendesen, Ha igen akkor pontos nevet ha kèrhetnèk? Mert èn mar annyit olvastam a neten es nem akarok kidobni az ablakon 30k -t

Elöre is köszönöm

#RAM #Gaming #Asus ROG #asus rog strix B350 f
2018. febr. 22. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
G.skill Flare X széria kifejezetten ryzenhez készült, tesztelték azokat, így azzal a szériával nem tudsz mellényúlni.
2018. febr. 22. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

De abból nem árulnak 2X4-est, csak Ripjawsból, és az is 30k felett van.

Elég szegényes támogatási listája van amúgy a lapnak, de gondolom csak azért, mert a legtöbb típussal nem is tesztelték...

2018. febr. 22. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igen èn is nèztem nem árulnak 2x4gb-osat hat mèg mindig nem tudom milyet vegyek bele 30k az csak egy hozávetőleges árnak irtam 35k is lehet,de ettől többet mar nem nagyon akarok költeni mèg ramra elèg a 2x4 dualba, ha valakinek van ilyen fajta alaplapja az leirhatná milyen van neki benne.

Köszönöm előre is a válaszaokat

2018. febr. 22. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!