Mi a vélemlnyetek erről a gamer gépről?
CPU: [link]
GPU: [link]
MOBO: [link]
RAM: [link]
Ház: [link]
HDD: [link]
SSD: az előző gépemből átteszek egy 120gb körüli kingstone ssd-t.
Táp: [link]
Tudom román, de el lehet igazodni szerintem. Szerintetek jó lesz? Van bármi kompatibilitási gond? Esetleg ti mit változtatnátok meg? Mit lehetne max használtan venni, hogy olcsóbb legyen?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Jó konfig, szerintem minden passzol.
Ramból lehet venni talán gyorsabbat, nagy árkülönbség nincs. Pl 3000Mhz-st vagy akár nagyobbat.
A RAM-ból teljesen felesleges magasabb órajelűt venni,játékra teljesen mind1,de akkor minek a drágább. :)
Teszt:
# 3
Ryzen !!44!!!444!! (na jó, anno én se tudtam ezt sry)
Keress rá google-n. A Ryzen igen is meghálálja a nagyobb ramot. Az intel valóban nem.
A konfigurációval úgy tűnik nincs baj. :)
Ezeket a videókat találtam most így hirtelen:
https://www.youtube.com/watch?v=RVMK_-IX6wA
https://www.youtube.com/watch?v=D_Yt4vSZKVk
Nekem még mindig az jön le hogy aligha számít melyiket veszed.Persze ártól függ,ha nem sokkal drágábban megkapod a magasabb órajelűt akkor nyugodtan vedd meg!
Persze azért függ hogy milyen játékról van szó,néha igenis jól jön a magasabb órajel Intelnél is!
Ez kimaradt.
S az okoz bármi gondot, ha szabadon van a ram (nincs rajta olyan müanyag cucc)?
Valamint melyik alkatrészeket érdemes használtan venni ezek közül és hol kapok olyan használt cuccokat, amiket kiszállítanak Romániában?
Az a "műanyag" cucc az a hűtőborda és természetesen fém. :) Igazság szerint eloszlatja a hőt,de nincs abból se gond ha egy "csupasz" verziót veszel,biztos van a gépházban ventilátor,az mozgatja a levegőt teljesen elég neki.
Amit érdemes használtan venni az a processzor,ha rendeltetésszerűen használta az előző tulaj akkor az 99% hogy nem lesz baja még garancia lejárta után sem.
Egyéb alkatrészt én használtan tuti garanciával vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!