Mi a vélemlnyetek erről a gépről Acer Aspire Timeline Ultra M3?
Szeretnék laptopot venni, kis játék. Nem akarok ultrán játszani csak néha egy kis Battlefild 3 a haverokkal. Legyen strapabíró, jó akumlátor. Minél gyorsabb, így az ssd nem hátrány, valamint hav 3-4 évet kibirna az nagyon jó lene, de inkább többet. Eddig alenovo y570 ben gondolkodtam, de most rátaláltam az Acer Aspire Timeline Ultra M3.
ezt az összeállítást tartom a legjobbnak. Kb enyi pénzt is szánok rá. Mi a véleményetek? Esetleg tapasztalat, bár tudom elég új. Vagy egy másik ötlet?
Nekem az előző szériából van egy timeline 4830tg-m.
A battlefield 3 simán megy ultrán max felbontással (GT 540m , i3 2310m proci) élsimítás nélkül. A GTA 4 is megy full grafon és minden maxon, mondjuk annál én használom a Game Boostert is.
Szóval ne hidd el ezeket, mert ez a laptop még az enyémnél is bőven jobb.
Mondom, eddig minden ment maxon, pl. a witcher 2 azért nem ment mert szarul van optimalizálva, ennyi.
Az i3 simán kihajtja a videókártyát hát akkor az i5 mit tudhat. Ott már majd tényleg figyelj a melegedésre, mert a sandy bridge-s i5-ök 90 fok fölé mennek (az ivy bridge -ek ről nem tudok sokat...) , nekem az i3 az 74 fok volt eddig maximum.
Én csak a tapasztalataimat mondtam.
üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!