Mi lehet a probléma a gépemmel?
Az utóbbi időben nagyon lelassult a gépem, és az okát nem tudom. Nem mai darab, már nagyon rég megérett a cserére, de erre jelenleg nincs lehetőségem, ezért teszem fel a kérdést, hogy mi lehet a baj?
CCleaner megvolt, víruskeresés 2 programmal is megvolt, a nem használt játékok/képek/zenék törlése megvolt, takarítás kb 2 hete megvolt. Nem hoztak eredményt. Én a HDD-m haldoklására gyanakodtam, viszont a HDD Sentinel 100%-ra értékelte, így talán nem az a hibás. Egyébként nem folyamatos lassulást tapasztalok, hanem ilyen "vagy betölti egyből, vagy akadozva, vagy néhány (kb 10-15) másodperc múlva". De például a Left 4 Dead 2 c. játékot a mai nap már be sem tudta tölteni, feladatkezelőben kellett bezárnom (aki nem ismerné... 2009-es játék, egy kenyérpirítón is elmegy).
Mit javasoltok, mit nézzek meg, töröljek, vagy cseréljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!