Alaplapnál ez probléma lehet? (lent)
Alaplap: [link]
A 6 csavarból csak 5 helyen tudom rögzíteni, mivel a gépházban nincs neki kialakítva csavar hely. A előlapi panel alaplapi csatlakozásánál lévő csavar maradna ki.
Stabilan tartaná így is? Nem fog érintkezni a gépházzal azon a részen?
Előlapi panel, tehát jobb alsó része?
Felette látom van egy csavar nem is annyira messze, az biztos tartja.
Mellesleg nálam is 1 csavar kimaradt ilyesmi miatt, emlékszem :D
Szerintem nem lesz gond, max amikor arra a részre dugsz be valamit, és erő kell hozzá, akkor fogd a másik kezeddel a lapot hogy ne tudd nagyon hajlítani.
Működés közben tuti semmilyen gond nem lesz.
Csak attól tartok, hogy mivel ott ugye se csavarhely se távtartó nem lesz, nem fog e találkozni a gépházzal?
Max. teszek mögé valami vékony nem vezető anyagból készült lapot arra részére...
Mi tart vissza,h csinálj egy 6. furatot a gépházadba?
Fúró,fúrószár,menetfúró,és kb. 5 plusz perc kell hozzá.
# 4
A képből ítélve, ha a többi csavar bent van, fizikai képtelenség hogy hozzáérjen a fém gépházhoz magától.
Nem gumiból van az alaplap hogy csak úgy hajolgasson magától.
Ha meg tényleg erősen kell bedugni arrafelé valamit, akkor megtámasztod a kezeddel a lapot és meg sem fog mozdulni.
Az meg hogy fúrj egy új csavar helyet... hát én biztos nem lennék képes rá, se kézügyesség, se tapasztalat, se eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!