Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért melegszik túl a proci?

Miért melegszik túl a proci?

Figyelt kérdés

A gép bekapcsolása után 5-10 percen belül túlmelegszik. Ki lett fújva, portalanítva az egész gép, hűtőborda, minden. Újra lett pasztázva.

A proci egy Intel i5-6600K (nem tuningolt)

A hűtő pedig egy Corsair 9060024-WW (Hydro Series H80i V2)

2018. jún. 2. 12:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah a gép két éves, ha ez számìt valamit.
2018. jún. 2. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg,hogy rendesen felfekszik-e a hűtőblokk a procira illetve rászorul-e eléggé.
2018. jún. 2. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam amit írt az első.

Nézd meg, mert ha már minimálisan is nem szorul rá, akkor nem jó a höelvezetése. Én igy jártam amikor az egyik pöcköt nem pattintottam rá jól, 50-60 fok volt alapjáraton. (Bios menüben is)

Gondolom megfelelő mennyiségű pasztát tettél rá, ventillátort rákötötted (meglepödnél mennyiszer van ilyen hogy az ember szórakozott, is nem dug rá valamit és néz miért nem indul el valami :D )

2018. jún. 2. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! megnéztem, teljesen felfekszik rá
2018. jún. 2. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Pumpa keringeti a vizet? A csati nincs mellédugva?

Nem tettél alá túl sok pasztát?

2018. jún. 2. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Most eszrevettem, hogy ha elinditom a virusirtot, akkor 5 percen belul lefagy. Amugy meg birja 20-30 percig. A biosban pedig egyaltalan nem melegszik. Stabilan 46-47 fok. Lehetseges h virus okozza?
2018. jún. 2. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy rossz vírusírtó. Bár én nem tartom jónak a virusirtokat, megfelelő felhasználói intézkedésekkel elkerülhetö a vírus, ha mégis beüt a ménykü, akkor nekem a Vipre rescue segített.

Nem indul túl sok minden a windows-szal együtt? Tört a vírusírtó? Az is okozhatja.

Vagy esetleg más program ami a törttel jött le de a háttérben fut.

2018. jún. 2. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Eset nod32 smart security
2018. jún. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!