Normális az, ha új videokártyát teszek a gépbe és nem működik az alaplapi VGA?
Figyelt kérdés
Vettem egy videokártyát a gépembe, de valami eszméletlen hülye DVI csatlakozója van, amihez persze nekem nincs eszközöm, ezért az alaplapi VGA csatlakozón hagytam a monitort, viszont így a monitor nem érzékelte a számítógépet.
Mi lehet a probléma? Rossz a VGA, vagy az alaplappal van baj? Próbáljak csatlakozót szerezni a videokártyához és nézzem meg hogy működik-e, vagy küldjem vissza a feladónak?
2018. máj. 29. 11:56
11/13 SimkoL válasza:
'Az összes DVI szabványos, és digitális jelátvitelre való.' Csak nem mindegy milyen fajta. A DVI-59 mond valamit ?
12/13 A kérdező kommentje:
Igazából DMS-59 csatija van a kártyának, közben kiderítettem. A gépen csak a Windows-zal feltelepített VGA driver van fent, ami meg nem telepíthető, mert "nem elég hozzá a gép". Másfajta driver nincs a VGA-hoz. Nem tudom hogy a HDMI átalakító megoldaná-e a problémát, mert a gyári kártyán DVI-D csatlakozó van és nem érzékeli a monitor.
2018. máj. 29. 13:33
13/13 anonim válasza:
#9-től SimkoL -nek:
Igazad van. Kösz a megjegyzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!