Új videokártyát vegyek vagy inkább Xbox One X?
Jelenlegi gépem
i5 7400
8gb ddr4
XFX RX 470 4GB 256bit
Bizonyos játékoknak már kevésnek bizonyul a jelenlegi VGA.
A Helyére egy GTX1070-et néztem ki. Viszont ebben az árban kapnék már egy xbox one x-et is amin minden biztos szépen futna.
Ti mit javasoltok? Nekem boltba még annyit mondtak hogy ha gtx 1070-et szeretnék akkor legalább még +8gb ram kellene a gépbe.
Neked kell eldöntened, hogy megvennéd-e eredetiben a játékokat 10-20 ezrekért vagy letorrenteznéd ingyen.
Én tavaly eladtam a gépem, és vettem belőle egy Xbox One S-et, mert meguntam a folyamatos gép fejlesztgetést. Rádásul én nem játszom olyan túl sok játékkal, így nekem jobban megérte a konzol.
#2: Gyakorold egy kicsit a szövegértést, mert úgy látszik nem igazán megy.
3 játékkal szoktam játszani, ezért teljesen felesleges csúcskategóriás pc-ket fejlesztgetnem. De aki például sok játékkal játszik, annak kész anyagi csőd 20 ezreket kiadni a sok játékra. Az vegyen inkább PC-t, és torrentezze le ingyen.
De mint mondtam nekem előnyösebb, hogy nem kell fejleszthetni, hanem minden akadásmentesen elfut a konzolon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!