A C:\ meghajtón a rendszernek mennyi helyet hagyjak partícionálásnál? Csak 1TB SSD van a gépben.
Figyelt kérdés
Nagyon lassan indul a gépem mostanában, ezért újratelepítem, és partícionálom. Azt a tippet kaptam, hogy a C:\ -t hagyjam meg a rendszernek. Mivel kizárólag 1TB SSD van a gépben, ezért nem kell a fontosabb programoknak/lassan betöltő játékoknak is a C:\ -re felkerülniük. Mennyi helyet hagyjak a Windows 10 Pro 64bit-nek? Elég 150GB? Tudom, hogy mennyit foglal az oprendszer, de az esetleges frissítéseknek és pluginoknak, iletve rendszerközeli programoknak is lehet hogy kell majd hely.2018. máj. 28. 17:45
12/12 anonim válasza:
Az újratelepítés itt felesleges. A bootidő valószínűleg ez utólag feltelepített és rendszerrel induló progik miatt nőt meg. Ha újrarakod akkor is vissza fogod ezeket a "lassítókat" telepíteni.
Kérdés persze az, hogy neked mi a lassú.
Nálam egy friss win10 22-30 másodperc alatt már használható. Feltettem a saját progijaimat amit használok, így lett 60 másodperc a teljes készenlétig. Innentől viszont már ez nem lesz több, mert mindent feltettem ami nekem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!