Ez az SSD biztonságos hosszútávú rendszernek 10-20 évig? Érdemes meg venni?
Sokat olvastam hogy előbb tönkre megy egy SSD mint egy HDD, igaz?
Meddig bírja ki egy SSD egy rendszernek, ha csak Windowst 10-t rakom rá, és programot?
Ennél többet nem tudok ki adni érte, de nekem az a lényeg sokáig működjön 20-30 évig.
Ezt ajánlotta nekem a haverom (rendszergazda), [link] az egyik kommentelő azt írta 8 honnap után tönkre ment neki, kicsit félek ki dobni erre pénzt, pedig ez a legolcsóbb SSD, többet nem tudok ki adni érte, mert akkor már vesszek inkább 1TB HDD-t.
Olcsó húsnak híg a leve.
Ha valamit 5-10-15 évre veszel, akkor ne a legolcsóbb gagyit válaszd, mert csodák nincsenek.
Az informatikában meg nem tervezünk 20-30 évre. Hogy mást ne mondjak, a 15 éves IDE merevlemezemet be sem tudom szerelni a gépeimbe, mert nincs hozzá csatlakozó.
Akkor szerintetek ne vegyem meg?
Vagy egy 5 éves HDD-m semmi baja, 2-3 évet még ki bír az program mutassa az élettartama, pedig nyáron mindennap 3x újba szokott indulni az áramszünetek miatt, de az óta vettem szünetmentest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!