WD Purple 2TB [3.5"/64MB/5400/SATA3] WD20PURZ vs. Toshiba 3TB 64MB 7200rpm SATA3 DT01ACA300?
Itt nézd meg. Én csak találoram választottam két hasonlót,de mindkettőböl van több lehetőség is, szóval használd a lenyíló dobozokat .
Ezeknek a szempontoknak a WD jobban megfelel. Nekem ugyanilyen 3TB-os Toshiba HDD-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve és egyébként ár-érték arányban szerintem verhetetlen.
Viszont a WD pont ilyesmi felhasználásra találta ki ezt a fajta HDD-t szóval szerintem érdemesebb lenne ezt választanod.
És akkor a WD purple blue és red közül a pruple-t javaslod?
Mert ezeket is olvasgatom, ugy tudom a red akkor kell ha raidhoz lesz. Mivel nem ahhoz lesz kihagynám, hisz az vagy 5000-el drágább. Nagy a csábítás, hogy blue mert 2000-rel olcsóbb de a gazancia is csak 2 év 3 helyett. Ezért kacsintgatok leginkább a Purple felé. Nagy a csábítás ugyanennyiért 3 terra toshibával, de ha adatbiztonság kell akkor ugye hiába több ha több a kockázata hogy elveszik. A blue egyébként miben más mint a Purple? Úgy tudom lassabban ír de az nálam nem szempont. Egyenlőre a 2 helyett 3 év garancia ami igazán csábít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!