Mondanátok innen egy videókártyát max 70ezer forint értékben? Többi lent
2010. jún. 15. 14:25
2/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy te szerencsétlen, belinkeltél neki egy 10ezer ft-os kártyát...
Én ezeket ajánlanám:
ATI HD 5830, ez 73ezer forint. (ipon.hu)
De 76ért van már GTX 275-ös is, ami azért már hasít :) Ez arge.hu-n annyi.
3/9 anonim válasza:
Elírtam a másodikat: Tehát (GTX280)
4/9 anonim válasza:
5830-at ne vegyél, akkor az nagyon levan butítva, nem éri meg a pénzt. De ha kicsit többet rá szánsz akkor sztem vegyél egy 5850-et vagy 5890-et ha belefér. Ja és sztem várj egy picit ha esettleg most akarnád megvenni mert a forint gyengülése miatt most egy csomó kártya 5-10 000Ft-al drágább mint kéne.
5/9 anonim válasza:
vegyél hd5850-et. hardverapro.hu-n találsz jó áron.
6/9 anonim válasza:
Ugyes vagy masodik, na most pedig olvasd ujra a kerdest es nezd meg melyikonk linkje van 70 ezren belul IQ bajnok.
7/9 A kérdező kommentje:
az 5770 jó??
2010. jún. 15. 18:49
8/9 anonim válasza:
ki fogod használni a 70eft-os karit? csak azért mert ha játékra kell akkor sokkal olcsóbban is tudsz igen jó karit venni. ha meg komolyabb dologra szeretnéd használni akkor meg nem kérdezed meg milyet vegyél. gondold meg, inkább 40körül egy kari pl [link] és még marad 30 rongy RAMra vagy a csajodra éppen séggel :)))
9/9 anonim válasza:
az 5850 2x gyorsabb az 5770-nél, a gts250 meg még az 5770-től is sokkal lassabb. ha komolyan játszogatnál, akkor 5850-et vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!