Tudnátok ajánlani saját tapasztalatból 120, vagy 128 Gb-os SSD-?
De miért kéne?
Pont azért vannak tesztek.
Amúgy 16K-ért van SP920, az a legjobb vétel.
MLC, nagyon megbízható és viszonylag gyors is.
Ne haragudj de ez a "saját tapasztalat" pont nem ér semmit.
A teszt ennél többet mond mert ott bemért dokumentált jól letesztelt folyamatok után kapsz egy véleményt. Az hogy pistike vett egyet és használja fél éve - abból napokig be sem kapcsolja - és semmi baja az szerintem édeskevés.
Mert ha kifogsz egy hibás darabot az is egy tapasztalat.
Én meg pont azt nem szeretem ha valaki azt írja le hogy 1 db elromlott és leszarozza az egész céget...
Nem haragszom...:)
Egyszer vettem a kiváló tesztek alapján egy T.sh.b. HDD-t tárolásra, amit 2x! (Mivel másodszorra is tré volt.) vissza kellett küldenem...:( Ezért érdekel a gyakorlati tapasztalat. Azt hiszem, a saját Kingston gondolatomat adom át.
Azért köszönöm mindenkinek!
@Fehersrac !
Teljesen egyetértek veled! És a 205-ös szoba lakójával is! :)
Most küldjem a keresztlányom egy ilyen kérdéssel a szervizbe?
Megveszem, amit linkeltél, aztán ha csuklasz, az emiatt van...:)
Bármilyen VGA-t, HDD-t, SSD-t veszel bármelyik márkából, ki foghatsz olyant hogy 10 évig megy és ugyanezen márka másik tagja meg csak 10 hétig. Még akkor is ha pistikének pozitív a tapasztalata és akkor is ha negatív.
A linkelt SSD aránylag olcsó és nem noname, garit kapsz rá és ennyi.
A többit az őrszobán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!