Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I7 6700k miért melegszik ennyire?

I7 6700k miért melegszik ennyire?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem h alap órajelen miért melegszik valamikor 96 fokra fel a proci? Nzxt kraken x62 es hűtővel. 4,6 ra volt húzva akkor is felment annyira de alapon is de eddig csak bf1 ben tapasztaltam. Ma dolgozok de holnap újra pasztázom azt mondták h egy rendszer újra rakást is csináljak. Majd kiderül de érdekelne h ti mit gondoltok mi lehet a hiba.

2018. máj. 12. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb magyarázat az, hogy elromlott a hőmérő. Minden más a fanprofiletól függ. Ha úgy van beállítva, hogy a ventilátor ne legyen hangos, akkor nem is fogja jobban hűteni, mert minek, a processzor teljesen jól megvan.
2018. máj. 12. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
lehet hőmérő hiba, lehet kiszáradt paszta is, arról nem is beszélve hogy a 6-7. genes prociknál csapnivaló a kupak alatti paszta, szóval delid/relid erőteljesen ajánlott náluk.
2018. máj. 12. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:

A kupak alatti nem valami jó paszta is közrejátszhat.

[link]

2018. máj. 12. 21:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Delid +1.
2018. máj. 12. 21:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam csak nem merem azt egyedül. Hol lehet delidelni és kb mennyi? Baranyában lakok komlón szóval valahol itt a környéken lenne valaki az frankó lenne🙂 holnap az lesz az első h pasztázás ha úgyse jó akkor rendszer telepítés. Ha úgyse akkor nem tudom. Nem mindig ilyen sok de akkor se szabadna 80 fokig se menni szerintem
2018. máj. 12. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

El lehet küldeni neki postán is akár.

Visszajelzések alapján elég megbízható.

2018. máj. 12. 22:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a linket szerintem kövi hónapban el is küldöm. De azért egy pasztázást ma csinálok
2018. máj. 13. 03:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Ti hogy szoktátok bekenni a procit? Van aki azt mondja h rízs szem vagy kis borsónyi kell aztán csak simán rá a hűtőt de haverom azt mondja pl h elkell kenni egyenletesen. Melyik a legjobb megoldás?
2018. máj. 13. 03:22
 9/14 anonim ***** válasza:
ha a közepére nyomsz egy kis golyót, akkor a sarkainál nem lesz, ami pont azért gond, mert ennél a procinál a belseje is így néz ki és megreked a hő a kupak alatt a sarkokon, az meg + 5-10 °C folyamatosan, mert nem tudja rendesen leadni.
2018. máj. 13. 07:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor elkenem. Nyomjak egy borsó szemnyit azt kenjem el?
2018. máj. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!