Miért melegszik túl a videókártyám? Képek lent.
Ki kellett cserélnem a hűtést a videókarin.Úgyhogy ráraktam bordástól egy másikat (újra is pasztáztam).
A probléma az hogy az eredeti hűtés csatija 4 pines,de a másik ventié csak 2.A csatlakozót a középső 2 pinre dugtam.Így 6000Rpm környékén pörög a venti és persze nem szabájozza.Tudom feljebb állítani a fordulatot?
Mert gyorsan felugrik a hőfok 75-re utána szép lassan melegszik egyre tovább.92 nél kikapcsoltan nehogy baj legyen.
Arra gondoltam ha a venti fordulatát ha feljebb tudnám állítani megszűnne a probléma.
Szerintetek?
Nézd meg, mennyi a biztonsági korlátja a vga-nak, és egy portalanitás sem árthat a bordák között.
Mellesleg meg ha terheléses tesztet csinálsz, miért csodálkozol ha melegszik????
Normál használat, még játék közben sincs annyira terhelve mint ennél a tesztnél, ergo nem is fog igy melegedni.
Simán megy akár 100 fokra is
Az egy régi kártya lazán mehet 92 fokig az annyira nem vészes főleg egy ilyen régi kártyánál
6000Rpm????
tegyél rá egy normális hűtőt, a ház is jól szellőzzön, és elég lesz 2000-s fordulat is, vagy még kevesebb pl 75 fokon tartáshoz.
Nálam egy HD2600 csinálta ezt hogy felment 100 fokra, cseréltem hűtőt és meg is szűnt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!