Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy monitorom (LG M2250D) ami pár napja nem jó, el is mondom a panaszt. Mikor bekapcsolom a gépet akkor a monitor azt írja ki , hogy "Nincs jel" pedig a videókártyám és a HDMI is jó. Megpróbáltam az alaplapival és egy másik kábellel de azzal se jó. Megnéztem, hogy TV adás jó-e rajta, ugyanazon a HDMI-n, meglepetésemre akkor az adás szépen bejött rajta. Az a baj, hogy nem értek a műszerészethez és nem is vagyok TV-monitor szerelő. Ha valaki tudna segíteni, vagy tippet adni azt megköszönöm.2018. máj. 12. 15:03
1/2 anonim válasza:
Most ezt pontosabban légyszi.
Tehát ha jól értelmezem akkor, a monitorod (ami valójában tévé) az adás bejön, de a gép se így se úgy nem?
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából monitor csak kipróbáltam, TV adással ami ugyanúgy HDMI-ről jön set-top box miatt, hogy nem-e a HDMI porttal van valami. De visszatérve témára, jól sejted.
2018. máj. 12. 18:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!