Blootothos headset párosítása?
Figyelt kérdés
Vettem egy blootothos headsetet. A gond az, hogy nem tudom párosítani egymással a 2 fülest. Telefonnal kapcsolódik mind a kettő külön-külön, de egyszerre nem akarnak, pedig a leírás alapján próbálom. Valakinek lenne rá valami tippje, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi2018. máj. 11. 12:11
1/3 sanyinak válasza:
Nem igazán értem, hogy miért akarsz két head set-et párosítani egymással? Beszélgetni szeretnél két fejhallgatón egymással?!
Nehezen tudom elképzelni, mert általában a fejhallgatóknak nincs kijelzője és billentyűzete, amin ki tudnád választani, melyik bluetooth eszközt akarod csatlakoztatni, illetve ahol meg tudnád adni az azonosítási jelszót.
2/3 anonim válasza:
Hát az érdekes. Tudtommal nem lehet 2 eszközzel egyszerre kapcsolódni.
A leírás miről hablatyol?
Nincs valami izé amivel össze tudod kapcsolni a 2-t?
Azért gondolok ilyenre mivel az iPad+pencil is így műkszik. Bedugod a csatijába és akkor kéri a Bluetoothot bekapcsolni. Utánna műkszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez olyan headset, ami úgy néz ki, mint egy sima headset, csak vezeték nélküli. Magyarul van 2 füles és ennyi. És azért akarom párosítani, mert anélkül csak az egyik szól, de hiába a leírás szerint csinálom nem akar a kettő kapcsolódni. Akinek van ilyen, az tudja miről beszélek.
2018. máj. 11. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!