Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan rendeljek videókártyát?

Honnan rendeljek videókártyát?

Figyelt kérdés
Igazából hardverapro-n néztem egy gtx 1050ti-t, 2 hónapos használt kártya, de attól félek, hogy nem lesz jó vagy valami probléma lesz. Ez az oldal megbízható? Mivan ha rossz a videókártya amit küld? Hol vannak megbízható emberek?

2018. máj. 9. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Az oldal megbizhato, mivel nem ad el neked semmit, csak osszehozza az eladokat a vevokkel. Barmilyen hasznalt cuccnal van kockazat (tudod, azert kerul kevesebbe mint a bolti zsiruj, amirol te tepheted le a foliat), de egy 2 honapos vga-rol van szo, arra kell lenni garancianak is (marmint boltinak). Ha nincs, vagy mismasol az elado, vedd meg mastol, ez ennyire egyszeru.

Elore ne utalj senkinek, ne rendelj az orszag masik vegebol, kerj kiprobalasi lehetoseget, stb. stb. stb.

2018. máj. 9. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Elküldöm privátban a linket, hogy mit gondolsz róla.
2018. máj. 9. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok rola semmit. Nem az oldalrol 'rendelsz' VGA-t, hanem maganszemelytol. Ott vannak az ertekelesei (kattints a nevere), olvasd vegig oket. Gari ranezesre nincs, viszont jelentosen olcsobb mint ujonnan, ennek a kockazatat helyetted nem fogom eldonteni, hogy vallalod-e.
2018. máj. 9. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Az értékelései nagyon pozitívnak tűnnek. Nem tudom. El kell gondolkoznom még rajta.

A véleményed kérem.: Te megvennéd, a helyemben? Vagy mit tennél?

Nekem az a cél, hogy minél olcsóbban tudjak venni egy MŰKÖDŐ videókártyát.

2018. máj. 9. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Sem az eladoert, sem a te penzedert nem vallalok felelosseget. Noj fel, legy szives.
2018. máj. 9. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy vállalj felelősséget. Annyit kérdeztem, hogy te mit tennél, vagy máshonnan vennéd e meg a kártyát. Hogyha nem jó a kártya az az én felelősségem. Én csak a véleményed kértem, mert bizonytalan vagyok a témával kapcsolatban.
2018. máj. 9. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Hardverapró megbízható oldal, ha vannak is csalók (viszonylag) könnyű őket kiszűrni, illetve az oldal szerkesztői is vadásznak rájuk.

Figyeld az értékeléseket és ha nem vagy biztos az illető jó szándékában akkor folytass vele hosszabb beszélgetést, kérdezz meg mindent a kínált kártyáról.

Nekem még nem volt problémám ezen az oldalon, egyszer akadtam egy csalóba, de őt utána ignoráltam is.

2018. máj. 10. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:

5 év alatt 2 csalóba futottam bele HA-n, mindkettőt kitiltattam :D

nem horribilis egy dolog.

Mindenképp kérdezz sokat, tipikusan hova szól a garancia, kisker, nagyker, másik HA-s felhasználó intézi gyártói garanciával, küldjön még esetleg pár képet róla stb.

Ha kevés az értékelése vagy nincs, azokkal érdemes vigyázni, nézd meg mikor hozta létre a profilt. Tipikusan felrakott termék idejében hozta létre, akkor érdemes óvatosnak lenni, személyes találkozó, vagy előszerződés vásárlásra stb.

Nekem a fél gépem jelenleg HA-ról van és simán megy, megjött minden, pedig gtx 1080 és társaira kell gondolni.

2018. máj. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!