A 14 Napos Pénz visszafizetés, de mikor?
Figyelt kérdés
2018.04.30-án Rendeltem egy Alza.hu egy Videokártyát,de csak holnap tudom átvenni a Postáról ahol bennhagyták.Szeretném tudni ,hogy mikortól kezdődik a vissza számlálás a 14 napos pénz visszafizetés vagy már elkezdőtőt?2018. máj. 8. 19:35
1/6 anonim válasza:
Mely időponttól gyakorolhatjuk elállási jogunkat?
Termék (például könyv, elektronikai cikkek stb.) megrendelése esetén a termék átvételétől,...
2/6 A kérdező kommentje:
egy rövid tömör válaszra várok. ha még nem fizetem ki a videokártya árát .de már ki volt szállítva sőt postán van behagyva várva ,hogy megvegyem ilyenkor már beleszámít a 14 napos határ idő tehát már számolja a napokat? azért fontos mert alza.hu rendeltem videokártyát felbontott 2 év cseh garanciával ,és lehet hogy nem teszik majd.félek az alzától
2018. máj. 8. 21:14
3/6 anonim válasza:
Ha félsz az Alzától, akkor miért rendeltél onnan? Ha már megrendelted, mit aggódsz? Mit nem értesz azon, hogy a termék átvételétől számítva kezdődik a 14 nap?
4/6 A kérdező kommentje:
mert árukeresőn találtam rá a Alza.hu ra és eddig sose vettem onnan semmit és csak pcx-en vettem pc alkatrészeket,és feleslegesen nem akarok kidobálni a pénzt
2018. máj. 8. 21:56
5/6 anonim válasza:
Az átvételtől ketyeg az óra. Az átvétel az, amikor a kezedben a kártya/átveszed. Onnantól van 14 napod.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom a válaszomon mit nem értettél, egyértelműen bemásoltam a részt (hogy keresni se kelljen, mert látszik az se megy), az átvételtől számít.
Nálad van a termék? Ha igen, akkor az átvétel napjától megy, ha nem, akkor meg majd attól a dátumtól amikor kézbesítik neked a csomagot.
Nehéz dolog nehéz felfogásúnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!