Mit változtatnátok ezen a gépen? Én már nem tudok, mindent megrendeltem.
Csak kiváncsi vagyok mit gondoltok róla? Nem dicsekedni akarok csak véleményeket várok, ha már ennyi pénzt képes vagyok rá kiadni. Köszönöm.
(Alaplap: 40ezer ft.)
Asus Maximus III Gene
- foglalat: 1156
- támogatott processzorok: Intel Core i5, Intel Core i7
- Northbridge chipset: Intel P55
- max. 4 DIMM DDR3
- memóriatípus: DDR3
- memória: max. 16 GB
- LAN chip: Realtek RTL8111D
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- hangkártya: SupremeFX X-Fi
Kép: [link]
(Processzor: 44ezer ft.)
Intel Core i5 750 Boxed
- processzor modell: Intel Core i5 750
- órajel: 2,67 GHz Quad / 3,2 GHz Quad Turbo-Boost
- QuickPath Interconnect: 4,8 GT/s
- foglalat: 1156
- L2 cache: 1024KB
- L3 cache: 8192KB
- iAMT2, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4.2
- fogyasztás: max. 95 W (3,2-ön fogom használni)
Kép: [link]
(Memória: 32ezer ft.)
Kingston 4GB/1600MHz DDR-3 PC3-12800 HyperX (Kit! 2db 2GB)
kép: [link]
(Gépház: 19ezer ft.)
Raidmax ninja
(Tápegység: 23ezer ft.)
Cooler Master GX-750W
(Videókártya: 137ezer ft.)
Asus ENGTX480/2DI/1536MD5 1536MB PCIe
- GPU: GF100
- frekvencia: 700 MHz
- memóriaméret: 1536 MB
- memóriatípus: GDDR5
- memóriafrekvencia: 924 MHz
- memóriacsatlakozás: 384 bit
- Shader modell: SM 5.0 (DX 11.0)
- 480 Stream processzor
- Shader frekvencia: 1401 MHz
- fogyasztás: max. 250 W
- HDCP támogatás
- SLI-Ready
- csatlakozók: Dual-DVI, HDMI kimenet
Összesen 295 ezer ft-ot költök rá, de akkor ez most remélem tuti gép, és egy darabig nem kell rá költenem.
Igaz most a nyáron visszafoghatom magam mert beleöltem minden félretett pénzem, csak vélemények érdekelnek hogy árba, és teljesítményben tényleg igen jót választottam e.
Köszönöm a válaszokat.
Nem arra gondoltam hogy örökre maradandó, hanem hogy pár évig jó lesz bőven...
De nem is számítottam normálisabb válaszokra, ami igazán a kérdéshez kapcsolódott volna.
Én 100 ezerrel vettem olcsóbb gépet 1 éve mint most te! (konfig lejjebb) És láss csodát fut rajta a GTA 4, Crysis, Cod 6, Battlefield Bad Company 2 Full grafikán 1360x768-ban. És még azt is meg merem kockáztatni hogy a Crysis 2 is fog futni Full-on olyan 30 Fps körül. Szóval sztem is pénzkidobás az egész. 2 év múlva meg már a te géped is bőven elavult lesz.
Alaplap: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Processzor: AMD Phenom II X4 810
Videókártya: Saphire HD 4890 Vapor-X
Memória: Geil 4GB
Táp: Corsair HX520
Ház: Thermaltake VG7000BWSD RS 101 fekete
HDD: 1:Hitachi 700GB
2:Samsung 1TB
Meghajtók: 1:Pioneer DVD-RW
2:Optiarc DVD-RW
Jó géped van, de én arra gondolok hogy ha ezt megveszem nekem annyival is késöbb kell bővítenem mindt mondjuk neked.
Barátom jóval drágábban vett annó gépet, és ő még bőven ráér vele, míg én már nem.
Csak annyi külömbség hogy a phenom amit írtál, annak az L3 cache: 6mega, i5 750-nek meg nyolc turbo boost ami gyári, csak azzal már lehet huzni 3,2-ig, de olvastam van akiknek 4,2-n megy stb...
Tehát az i5 750 messze jobb ár érték arányba, nézz utána.
Mellesleg nagyon közel van az i7-hez.
Nekem meg számítanak a korábban leírt szempontok is.
Pár frémmel többet megy a 5970, és?
Tud PhysX-et, cudát, 3d-t? Nem! Mert nekem ezek nagyon fontosak.
Ha tudnának akkor vennék csak atit...
Jah és nem tudom hol olvastad azt hogy a HD 5970-et otthagyja a GTX 480. Volt olyan játékteszt ahova be se merték rakni az AMD csodáját mert akkora erőviszony hátránya van az nvidiás kártyának. Ajánlom neked ezt a fórumot: [link]
Az előző voltam
PhysX támogatás van az ATI kártyákban. Minden kezeli a PhysX-et, csak éppen az nVidia-nál van GPU-s PhysX támogatás. Ez azt jelenti, hogy a grafikus kártya magja számolja a fizikát, nem pedig a processzor, ezért az ATi is kezeli bár a PhysX-et, de sokkal lassabban, tehát bármelyik PhysX-es játékban elő tudod hívni az effekteket, csak éppen jóval alacsonyabb fps-sel.
De egy ilyen kártyánál kit érdekel hogy -15 Fps-el lassab!!! Így is minden megy 90-170 Fps-el (Játékfüggő) Megjegyezném hogy az emberi szem a 30 fps-t is folyamatosnak látja
És akkor most mit csináljak veled?
A 480 csak 1 gpu, az 5970 pedig 2.
De látom nem érted meg hogy nem csak az fps számít...
Miért kell a szádba rágni?
Utolsónak!
Ezzel nincs semmi gond, jól írtad, csak tudod én a késöbbi játékokat is szeretném 30 fps-el látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!