Mit változtatnátok ezen a gépen? Én már nem tudok, mindent megrendeltem.
Csak kiváncsi vagyok mit gondoltok róla? Nem dicsekedni akarok csak véleményeket várok, ha már ennyi pénzt képes vagyok rá kiadni. Köszönöm.
(Alaplap: 40ezer ft.)
Asus Maximus III Gene
- foglalat: 1156
- támogatott processzorok: Intel Core i5, Intel Core i7
- Northbridge chipset: Intel P55
- max. 4 DIMM DDR3
- memóriatípus: DDR3
- memória: max. 16 GB
- LAN chip: Realtek RTL8111D
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- hangkártya: SupremeFX X-Fi
Kép: [link]
(Processzor: 44ezer ft.)
Intel Core i5 750 Boxed
- processzor modell: Intel Core i5 750
- órajel: 2,67 GHz Quad / 3,2 GHz Quad Turbo-Boost
- QuickPath Interconnect: 4,8 GT/s
- foglalat: 1156
- L2 cache: 1024KB
- L3 cache: 8192KB
- iAMT2, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4.2
- fogyasztás: max. 95 W (3,2-ön fogom használni)
Kép: [link]
(Memória: 32ezer ft.)
Kingston 4GB/1600MHz DDR-3 PC3-12800 HyperX (Kit! 2db 2GB)
kép: [link]
(Gépház: 19ezer ft.)
Raidmax ninja
(Tápegység: 23ezer ft.)
Cooler Master GX-750W
(Videókártya: 137ezer ft.)
Asus ENGTX480/2DI/1536MD5 1536MB PCIe
- GPU: GF100
- frekvencia: 700 MHz
- memóriaméret: 1536 MB
- memóriatípus: GDDR5
- memóriafrekvencia: 924 MHz
- memóriacsatlakozás: 384 bit
- Shader modell: SM 5.0 (DX 11.0)
- 480 Stream processzor
- Shader frekvencia: 1401 MHz
- fogyasztás: max. 250 W
- HDCP támogatás
- SLI-Ready
- csatlakozók: Dual-DVI, HDMI kimenet
Összesen 295 ezer ft-ot költök rá, de akkor ez most remélem tuti gép, és egy darabig nem kell rá költenem.
Igaz most a nyáron visszafoghatom magam mert beleöltem minden félretett pénzem, csak vélemények érdekelnek hogy árba, és teljesítményben tényleg igen jót választottam e.
Köszönöm a válaszokat.
137k-ért videókártya? Minek?! A videókártyák 1 év alatt elavulnak, ennek mondjuk 2. De most vennél egy középkategóráiás kártyát, meg 1 év múlva egy újat, akkor pénzben nagyságrendekkel jobban jársz.
A gépház szintén drága, szerinte csak pénzkidobás, csak azért mert jól néz ki...
Elsőnek!
A fórumozó tizenévesektől már tényleg fáj a fejem, pl tőled.
Más hónapok alatt elszór ennyi pénzt.
Az anonimitás miatt nem tudom hogy tudnék dicsekedni ha nem tudod kiről van szó.
És nem COD-ra gondolok hanem Crysis 2-re meg majd a többire...
De nem iszok, nem cigarettázok, és nem drogozok, és legalább maradandó dolgot veszek.
Másodiknak: De lesz majd még 2giga ram 1-2 hónap mulva.
Harmadiknak: Szerintem nem drága ez a gépház, ettől a legtöbb drágább.
A memóriáig minden oké, bár az alaplap is kicsit drága. Van egy olyan érzésem h az integrált hangkártya miatt, ha kihasználod akkor oké :)
A többi szerintem is pénzkidobás. Ha nem vennél akkora videokártyát, nem kéne akkora táp, a ház meg neked biztos bejön, de én be nem engedném a házamba :D
Csak hogy kötekedjek egy kicsit: a 750-es táp bőven sok, lehetne párezret spórolni egy 600-assal. Én magam a GF-et nem szeretem, szal inkább egy 5970 figyelne a gépembe. Szerintem az is olcsóbb.
Most ez így 2 évre elég lesz talán, aztán ki tudja mennyi lesz a fejlődés ez idő alatt. De már most Crysis 2-re venni gépet szerintem butaság. Megjelenéskor ugyanezt súlyos tízezrekkel olcsóbban kapnád meg, főleg a videokártyát.
Aha, hát alaplapon (hisz attól függ a gép, szar alapra nem érdemes házat építeni), tápegység, és hűtés, ezek nagyon fontosak, na ezeken véletlenül se fogok spórolni...
Ez az Asusnak a harmadik legjobb alaplapja, és megkapta azt a hangkártyát amit az első legjobb, és belemegy az i7 is, támogatja a ramot 2000 mhz-ig.
40ezerért ez nagyon jó alaplap, ennyiért bőven nem tudott ennyit egy se... Napokig böngésztem tényleg, teszteket néztem stb...
Tápból se akartam kulát, 750-es de nem akartam kicentizni az áramleadást, többet úgysem fog fogyasztani, meg egy szar tápnál jóval nagyobb az áramveszteség...
A ház meg persze mindenkinél egyéni hogy melyik tetszik, én nekem ez tetszik.
Hát sok támogatást nem kaptam.
Az 5970 160ezer.
Viszont az két kártya egyben, a 480 az csak egy.
És összehasonlították egy techdemo-ban a kettöt, és a 480 jobban vitte a grafikát terhelés alatt mint a 5970.
Meg engem érdekel a 3D, a Cuda, és a PhysX, amiket az ati nem tud.
És 3d szemüveggel azért elég jó lehet a játékélmény.
Ezért is lesz a gtx480.
"maradandó dolgot veszek" hahaha
amúgy 33 éves vagyok és életem folyamán elég sokat ráköltöttem gépekre, de rájöttem, hogy semmi értelme, majd kinövöd te is, csajozzál inkább kis kocka
1. Nem vagyok kocka, barátnöm is van, ismerősömnek ennél még durvább gépe van és 45 éves.
És azzal hogy 33 éves vagy megint csak elástad magad, mert nem fogja fel az agyi szinted hogy megértsd, hogy nem az volt a kérdés hogy minek ilyen gép, pénzkidobás, csajozzál, kocka stb...
Mert hogy egy 15 éves írja jolvan, inkább ne írtad volna le a korod.
Az meg ne te döntsd el hogy ki mire adjon ki pénzt, semmi közöd nincs hozzá, van olyan akinek nagyon jól fizető állása van és játékgépezik, mérnök aki alkoholista, motoros akinek 2009-es k5-ös suzuki GSXR-je van meg egy trabantja, a trabantal jár dolgozni, a motor meg csak hobbi.
Akkor mond már el mi a baj a géppel amit akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!