Mennyire állja meg 2018ban a helyét ez a gép?
I5 2400
8gb ram ddr3
Gtx 1050TI
500GB HDD
Win 10 pro
Attól függ mire használod.
Ha nem játszani, videót vágni, vagy 3D-ben modellezni akarsz, akkor bármi másra bőven sok is.
Mindenre elég és meegfelelő még most is, csak lehet, hogy több (vagy akár sok) kompromisszumot kell kötnöd. Pl.: nem FullHD-ban hanem kisebb felbontáson, nem magas grafikán csak alacsony / közepesen tudsz játszani.
Ha nem játékra szánod (bár a videokártya alapján gondolom azért elsősorban ez a cél), akkor alap irodai feladatokra tökéletes (Office), viszont komolyabb dolgokra (videovágás, renderelés, 3D modellezés stb.) már kevés lehet.
A CPU-d nagyjából a Pentium G4600 szintjét hozza, szóval teljesen korrekt.
8GB RAM manapság az ajnálott és egyben a minimum is, tehát ezzel sincs gond.
GTX1050 Ti pedig egy korrekt középkategóriás videokártya, mai játékokhoz is bőven jó. Nagyjából a GTX 960 szintje, valamivel erősebb talán.
"tavaly vettem és azt akarom bele tenni majd"
Több mint valószínű hogy még normális áron vette. Én 50 ezerért vettem tavaly például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!