Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 3 pines hűtőt használhatok...

3 pines hűtőt használhatok egy 4 pines alaplapon?

Figyelt kérdés

Monst egy Intel Core I3 8100-as processzr van a gépemben, amihez egy ZALMAN CNPS2X Típusú 4 pines processzor hűtőt használok. Jól hűtő aprocesszort, de van egy nagyon idegesítő Dongó hangja, ami néha még filmezésnél is hallható

Gondoltam cserélném egy 3 pines hűtőre, mer tállítlag az halkabb...

Megoldható? Vgay tud valaki olyan hűtőt, aki halk, és jó a procehoz is? Gyári hűtőt ne ajánljátok, mert az is hangos :(

#Asus #3 pin #ZALMAN CNPS2X
2018. máj. 6. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az határozza meg, hogy halk e hogy hány pin. A 4 pin a fordulatszám szabályzás miatt van. Ha jó minőségű akkor nem lesz hangos, mindegy hogy 3 vagy 4 pin
2018. máj. 6. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:

értem.

Ez a hűtő jobb lehet? Halkabb lehet? Zalman - CNPS8X Optima

2018. máj. 6. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
3 pines az egy megadott, általában magas fordulatszámon megy. Ha halkat akarsz, 4-est veszel, ez mondható el általánosságban.
2018. máj. 6. 13:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Most is 4 pines a hűtőm, és b@..ott hangos
2018. máj. 6. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

ahogy mondtam általánosságban, hisz csak a 4 pinesek szabályozhatóak.

nem ismerem sajnos a hűtődet, így nem tudom elmondani hogy az alapból olyan-e, vagy csak te fogták ki egy kedves darabot belőle.

Amúgy miért vettél új hűtőt? 8100 hűtője elég rá, és az intel hűtők általában nem hangosak. Nekem 7500 van alap hűtővel, nekem teljesen megfelel.

2018. máj. 6. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
ZALMAN CNPS2X típusú ahűtőm, de írtam is :)
2018. máj. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!