Videokártya és hangkártya elfér egymás mellett egy mATX-es alaplapon?
Üdv!
Egy GTX 1060-at és egy asus h110m-c alaplapot használok, és kinéztem egy asus strix soar hangkártyát. De mivel a strix PCIe csatlakozós ezért közvetlen a videokártya alá kerülne. Nos szerintetek elférne a hangkártya a 1060 alatt? :S . Ha el is férne akkor a 1060 mennyire tudna levegőt beszívni? Ahogy elnézem nem nagyon.és gondolom ez egyáltalán nem egészséges neki.
A hangkártya nem életfeltétel nálam csak egy ismerősöm jó áron odaadná nekem. Szóval szerintetek ??
Előre is köszi!!!
Belső hangkártyának semmi értelme nincs, hiszen alapból azért van ok váltani az alaplapiról, mert a gépházban túl zajos egy hangkártyának.
Blower hűtőre semmi hatása nincs, a többire pedig minimális.
Ha telibe takarja a ventilátort, akkor pár fokot nőhet a hőfok, de nagy gond nem lesz. Legjobb az lenne, ha ismerősöd átballagna vele hozzád, és tesztelnétek.
Amúgy más esetben én sem javaslom a belső megoldásokat, de az alaplapi szutykoknál sokszor még egy belső hangkártya is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!