Miért furcsa most a gépem?
Figyelt kérdés
Új kártyát tettem a gépembe azóta furcsa dolgok történnek. pl. eltűnnek az asztalról a dolgaim van hogy chrome meg akarom nyitni és tálcán marad nem tudom onnan előcsalni. Azért vettem hogy fix vagy több fps-em legyen. Ehelyett nem hogy több de majd, hogy ugyanannyi az fps-em.2018. máj. 2. 23:06
1/21 anonim válasza:
Kevés információ.
Típus, mi volt-mi lett, driver stb.
Még azt is eltudom képzelni hogy benéztél egy hamis kártyát, ami nem az amit akartál. (Módolt bios miatt írhatja hogy 1050ti miközben csak egy gts 450 pl.)
2/21 A kérdező kommentje:
Asus GTX 1060 3gb-ról beszélek.
2018. máj. 3. 07:13
3/21 A kérdező kommentje:
Alaplap Asus B150M-K esetleg BIOS frissítés?
2018. máj. 3. 07:36
4/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szoros összefüggés van, lehet szoftveres gubanc is. Esetleg lehet CPU limited is, ekkor valóban nem érzékeled a különbséget.
A legtisztább az lenne, ha újratelepítenéd az egészet, ezzel kizárod a vírus, és egyéb férgeket, mert"az asztalról eltűnnek a dolgaim, és Chrome....ezt biztos nem a kártyacsere okozza.
5/21 A kérdező kommentje:
Épp most frissítettem a BIOS-t is hátha köze volt a dologhoz, de semmi ugyanazok a gondok.
2018. máj. 3. 08:00
6/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet tényleg ez lesz a legtisztább...újratelepítés.
2018. máj. 3. 08:03
7/21 anonim válasza:
Azt halkan jegyzem meg, hogy a BIOS frissítés egészen másra szolgál, azzal nem lesz több FPS-ed. Az mikrokód, stabilitás, és egyéb dolgokra szolgál.
Szerintem beszedtél valami szemetet. Milyen procid van?
8/21 A kérdező kommentje:
i3 6100-as
2018. máj. 3. 08:25
9/21 anonim válasza:
Az lehet gyenge pont CPU igényes játékoknál. Nem feltétlenül fogja minden porcikáját megmozgatni a 1060-nak, minden játékban. Érdemes volna MSI Afterburner, Riva SS combóval monitorozni egy kicsit, hogy pontosan mi is történik a játékok alatt.
10/21 A kérdező kommentje:
Régebbi játékkal játszok COD4-el. De most a nagyobb gondom, hogy eltűnnek az asztalról a dolgaim...megvannak csak külön kell keressem őket. Meg ugye van , hogy az tálcán leakad a böngészőm és nem tudom felnyitni.
2018. máj. 3. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!