Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépet szeretnék venni az...

Toró_Etele kérdése:

Gépet szeretnék venni az elkövetkezendő 1-2 hétben. Elég tanácstalan vagyok, játékra és bányászásra szeretném használni. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretném külön venni az alkatrészeket, előre összeraktott gépek felé pártolok. Milyen videokártyát/configot ajánlotok? ~250. 000Ft. Milyen kryptovalutákat érdemes mostanába bányászni, melyik programokkal?Minergatet próbáltam de egyesek szerint nem a legjobb.
2018. ápr. 30. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Előre összerakott gépet nem veszünk, mert valószínű valami silány minőségű táp van benne, ami miatt nem érdemes kockáztatni.

2. Általában,ha magadnak rakod össze gépet, akkor ugyanolyan értékben sokkal jobb konfiguráció kijön egy előre összerakotthoz képest.

3. 250.000 Ftos géppel felesleges bányászni, nem éri meg, nem hozza vissza az árát.

2018. ápr. 30. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

250.000-res gépben vagy 1060 van, vagy 1050ti (mert pl ssd+ram, jobb lap-ház-ra elmegy a pénz), egyikkel sem lehet bányászni magában. Még két darab 1050ti is kevés, 2 darab 1060 már jobb, de nagyon kevés nyereség, nem érné meg szétnyúzni szerintem.

Na tehát bányászást el kell felejteni ebben a kategóriában :D Magyarországon nincs ilyen az áram, még akkor sem ha anyuci fizeti, mert akkor meg olyan a történet mintha az ő zsebéből lopnád a pénzt.

2018. ápr. 30. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ingyen az áram*
2018. ápr. 30. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Akkor kb mennyi pénzből lehetne összehozni egy erre alkalmas gépet?
2018. ápr. 30. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha banyaszni akarsz, veszel 3db rx470/480/570/580 kartyat hasznaltan garival, hozza valami olyan lap ami 3 db barhanyszoros pcie csati van rajt, bele egy max 2-3eFt-os proci meg 4giga ram. Meg egy 600-750res tapiokat. (Nekem van elado egy garis 750es chieftec). Aztan ha megszedted magad a kriptobol, akkor veszel bele egy komolyabb procit, és egy vagy ket kartyat megtartasz.
2018. ápr. 30. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
3 darab rx580-al mekkora hashrate-re lehet számítani?
2018. ápr. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!