Tudnátok segíteni gép összeállításban?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy pc-t, kifejezetten játékcélzattal. 120-nál nem nagyon szeretném, ha többe kerülne (monitor nélkül, SSD-vel), illetve a későbbiekben szeretnék majd fejleszteni. Ha egy CS:GO, AC Black Flag elmenne rajta akadás nélkül jobb grafikán, akkor már elégedett lennék.2018. ápr. 28. 12:36
1/4 A kérdező kommentje:
Most azt olvasom, hogy a monitorvásárlást videokártyához kell illeszteni. Akkor viszont jó lenne monitorra is valami tippet kapni.
2018. ápr. 28. 12:50
2/4 Dongaben válasza:
A használt piacot nézegesd. Pl. "hardverapro". Videokártyát én nem is vennék első körben a helyedben, hanem a processzorba integráltat használnám. A kiegészítésedre annyit, hogy szinte mindenhez van már videó-átalakító kábel, vagy adapter. Ha van mondjuk egy olyan TV-d, amin van HDMI, vagy PC bemenet, akkor nem is kell monitor...
3/4 A kérdező kommentje:
Most egy már 6-7 éves laptopot használok. Kezdetben nagyon jól bírta a dolgokat, most viszont már nem. Szerinted ez miért van? El tud "öregedni"? Vagy csak szét kéne szedni, kitakarítani, újrapasztázni és olyan lenne, mint régen? Igazából annyira nem vagyok nagy gamer, hogy külön gépet vegyek hozzá, csak már bosszantó, hogy amikor nagy néha leülök, akkor sem tudok normálisan játszani, mert szaggat, akad, lekapcsol. Az is nagyon jó lenne, ha megtudnám csinálni a laptopot úgy, hogy legyen, mit régen. Viszont monitort mindenképp szeretnék venni, mert a laptopé nagyon kicsi. TV-m nincs, viszont gondoltam olyan megoldásra, amit Te is írtál. Ezek szerint ha TV-t nézek olyat kell néznem, amin van HDMI bemenet?
2018. ápr. 28. 16:07
4/4 Dongaben válasza:
Nos: Keresztlányom gépe hasonló korú, és állapotú volt. Nem tettem mást, mint szétszedtem, kitakarítottam. (Volt benne por rendesen...) A procin kicseréltem a hővezető pasztát. Rendszert nem kellett újratenni, mert ezt már megtették. Neked lehet, hogy arra is szükség lenne. A takarítást házilag is megoldhatod. A pasztázás sem olyan nagy kihívás...
A TV-vel kapcsolatban:
Én már hosszú évek óta TV-t használok monitor helyett. Csak egy hátránya lehet. Hogy egyszerre nem tudod nézni a kettőt. Az úgynevezett "válaszidő" pedig csak nagyon komoly játékoknál okozhat némi kését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!