PC összeállításban valaki segítene?
Valaki tudna segíteni nekem összeállítani egy olyan gépet, ami megfelel a következő dolgok elvégzésére: videóvágás, képszerkesztés, torrent (nagy sebességgel, SSD is legyen benne 128GB körül), valamint játszani is lehessen rajta, nem feltétlen full grafon a legújabb játékok, de egy normál közép kategóriás VGA legyen benne:)
Tehát egy olyan gépet szeretnék, ami gyorsan bootol, a programok gyorsan indulnak, és stabil.
A keret 200 ezer forint.
Valami gép összeállítós oldalnlinket a gépről kérlek!
Köszönöm!!
Még használtan se olcsó, de újonnan ha normális videokártyát akarsz, akkor egy GTX 1060 elviszi a kereted több mint felét.
Köszi a választ! Azt elfelejtettem, hogy a keret rugalmas kicsit.
Találtam egy ilyet: [link]
Ez elég jónak tűnik. Mondjuk ez csak GT 1050Ti 4GB VGA, de az se gyenge, nem?
Nemrég túltárgyaltuk, miért nem éri meg a Radiumról gépet rendelni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Vagy te ugyanaz vagy, aki azt a kérdést is kiírta?
Amúgy újonnan ez jönne ki kb:
Zotac GeForce GTX1050 Ti LP 4GB GDDR5 58.580
AMD Ryzen 5 1600 BOX (AM4) 54.250
ASRock AM4 AB350M Pro4 22.950
Crucial DDR4 2400 8GB CL17 (Single Rank) 24.470
Toshiba Desktop 1TB [3.5"/32MB/7200/SATA3] 11.090
Be Quiet Pure Power 10 400W [80+ Silver] 17.310
BitFenix Nova - Fehér 9.340 (vagy más, ha nem tetszik)
Compkeren megtalálhatók, linket azért nem küldök, mert bannolnának reklámozásért.
Videokártyából GTX 1060 is mehet, ha belefér a költségvetésbe.
Ja bocs, most látom, SSD is kell: SATA csatlakozósból az Adata SP580-at tudom ajánlani, M.2-esből az SX 6000-et mondjuk.
Olcsó 240-esből ott a Team Group Ultra L5, Silicon Power Slim S55, Patriot Burst meg még lehetne sorolni pár típust.
Processzorból is van azért olcsóbb, ha nem kell a 6 mag.
#4 nem, még nem írtam hasonló kérdést sem itt. Köszönöm szépen a segítséget!
Az SSD egyébként csak a rendszernek kellene kb. (ebből gondolom, hogy elég a 128-as).
Egyébként a keret azért valamennyire rugalmas persze +10% még belefér.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!