Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan rakjam össze gamer...

Hogyan rakjam össze gamer gépemet?

Figyelt kérdés
Kicsit komolyabb konfigurációban gondolkodom, legalább is számomra már elég komolynak mondható! Mivel nem igazán értek hozzá, ezért első körben ide szeretném feltenni a kérdést, és segitséget kérni!A helyzet az, hogy a gép az csak és kizárólag multiplay gamek játszására készül, maximum még mellette kis netezés de minden másra ott a laptopom, szval merevlemezt nem is szeretnék a gépbe, helyette egy 500 gb SSD-re gondoltam!A plafon az 450 de ha pár ezerrel felé csúszik az nem gond!

2018. ápr. 25. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

Én így raknám össze a gépet: (proci végul 8600k lett)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

összesen: 452.492 Ft

2018. máj. 15. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:

és hol a külön processzor hűtő az összerakásodból? Tekintvén, hogy intel már nem szeret gyári hűtőt se adni a K-s procijaihoz, kb fél perc alatt elszáll a gép.

Teljesen hülyeség ennyire erőltetni a tuningot, akkor már inkább sima i5 7600, elég alá egy normális b360-as lap és az SSD is belefért (egy esetelges olcsóbb tápról nem is beszélve).

2018. máj. 15. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja tényleg persze a hűtő az most ki maradt ki felejtettem ressék: [link]
2018. máj. 15. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Amit a 7.-es leirt az 430.000 forint és annyit megér a gamer gép?
2018. jún. 3. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Majdnem jó gépet írt össze a 11-es (ráadásul 1Tb SSD-vel), csak a procit és a lapot cseszte el. Alig drágább az i7-8700, aminek az órajelei is magasabbak. Olcsóbb, hűtőbordás lapot inkább bele. Ház az ízlés dolga, nekem pl. amit írt nem tetszik.

Illetve még egy dolog, a kérdező írta, hogy nem tudja összerakni, meg egyébként is macerás több boltból vásárolni, max. drágább alkatrészt, ha az jelentősen olcsóbb máshol.

Mondjuk a boltok is elég trehányul rakják össze, lehet jobban jár ha maga csinálja.

2018. jún. 14. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Összeraktam én is egy gépet, bele egy fehér ledes cpu hűtőt, talán jól mutat.

2018. jún. 14. 22:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segitséget!
2018. jún. 15. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!