Hogyan rakjam össze a gépemet?
Figyelt kérdés
Mit hová kell dugni?
Gépösszerakást elfelejtettem kérni így nekem kell összerakni.
Tehát alaplap, proci, ram, hdd, ssd, vga, táp, dvd író.
2014. febr. 17. 08:44
1/5 Tengor válasza:
A neten számtalan leírás és videó van erről. Használd őket!
2/5 acelsziv válasza:
ha már így kezdesz hozzá akkor inkább hagyd.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Én már csináltam ilyet, végül is egyszerű ez, mint a LEGO -gondoltam. (Csak ha elrontod többe kerül...) Sikerült is,meg minden, de bevallom tök részeg voltam. Józanul nem fogtam volna bele, az biztos. Mit mondjak még? Voltak nehéz pillanatok...
4/5 anti paladin válasza:
A csatlakozók nagy részét kialakításuknál fogva nem lehet rosszul bedugni. Egyedül az alaplapi csatlakozók egy része olyan, hogy máshova is lehet dugni őket, ebben az esetben erősen bújni kell az alaplapi manualt amiben szépen le van írva, hogy mit és hova kell dugni.
Egyébként pedig első +1.
5/5 anonim válasza:
Nemrég vettem én is alaplapot, procit, stb. Szal az alaplap dobozába nincs könyvecske neked? Nekem volt, ott igaz angolul, de ábrákkal is lépésenként leírnak/bemutatnak mindent. Mi micsoda, mit uova kell bekötni. De igen, kb mindennek megvan a helye, a neten van videó, leírás, de akár egy tapasztaltabb havernak is szólhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!