Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újítom a gépemet, egy 60...

Újítom a gépemet, egy 60 Gigás Kingston V300 ssd-vel és mellé szeretnék egy halk 1Tb-os HDD-t. Adattárolásra, pár telepített játékra használnám, esetleg ezen konvertálnék. WD Blue és Green között vacilálok. A WD blue van olyan halk, mint a WD green?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy 2 terás WD green-em,USB rackben,az nagyon halk,ilyen halkat szeretnék a gépbe is,hogy ne rezonáljon a ház,mert a mostani samsung hangos és szektor hibás is.

Jó lenne erre a WD green is,vagy jobb lenne a Blue? A halkság,megbízhatóság,kihasználhatóság,hőfok a szempontok.

2014. febr. 4. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a sebesség nem számít, akkor a green.

Amúgy pedig ha a házad rezonál, nem a winyó a rossz.

2014. febr. 4. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a greene-nel, akkor nem is árulnák. Kicsit lassabb a többinél az energiatakarékosság miatt, de ha nem rendszerlemeznek használod, akkor nem valószínű, hogy ez zavaró lenne.
2014. febr. 4. 15:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Rendszernek a v300-as lesz,csak ezen lesznek a telepített játékok.

A házzal nincs baj,most cseréltem,zsír új,masszív,ha csak az asztalon van a vinyó,akkor is nagyon hangos,kipróbáltam a régi házamban a green-t és az nem rezonáltatta azt sem.

5 napos a mostani házam Zalman Z9 Plus.Nagyon jó ház.

Szóval mégegyszer mondanám,hogy nem a házzal van baj,hanem a vinyó nagyon zajos.

Ha a green is jó ilyen használatra,akkor szerintem az lesz,ha a blue sokkal hangosabb.

2014. febr. 4. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
tudom, mire gondolsz, nekem is Samsung vinyóim vannak, és nagy terhelés alatt valóban elég hangosan percegnek. Mondjuk engem nem zavar.
2014. febr. 4. 15:21
 5/8 RampageSentinel válasza:
A Blue előbb fog K erre g mi mint a green
2014. febr. 4. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:

RampageSentinel ?

Nem igazán értelek.

De a blue az milyen hangos? mennyire rezonál?

2014. febr. 4. 15:41
 7/8 RampageSentinel válasza:
A greenek hangja nincs a blue-val viszont előfordulhat ,hogy kerregni fog(magas fordulatszám miatt) és ,hogy melegszik.
2014. febr. 6. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,másképp döntöttem,egy A-DATA 128 GB SX900 megy most a gépbe,később majd mellé egy terás wd green
2014. febr. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!