Újítom a gépemet, egy 60 Gigás Kingston V300 ssd-vel és mellé szeretnék egy halk 1Tb-os HDD-t. Adattárolásra, pár telepített játékra használnám, esetleg ezen konvertálnék. WD Blue és Green között vacilálok. A WD blue van olyan halk, mint a WD green?
Jelenleg van egy 2 terás WD green-em,USB rackben,az nagyon halk,ilyen halkat szeretnék a gépbe is,hogy ne rezonáljon a ház,mert a mostani samsung hangos és szektor hibás is.
Jó lenne erre a WD green is,vagy jobb lenne a Blue? A halkság,megbízhatóság,kihasználhatóság,hőfok a szempontok.
Ha a sebesség nem számít, akkor a green.
Amúgy pedig ha a házad rezonál, nem a winyó a rossz.
Rendszernek a v300-as lesz,csak ezen lesznek a telepített játékok.
A házzal nincs baj,most cseréltem,zsír új,masszív,ha csak az asztalon van a vinyó,akkor is nagyon hangos,kipróbáltam a régi házamban a green-t és az nem rezonáltatta azt sem.
5 napos a mostani házam Zalman Z9 Plus.Nagyon jó ház.
Szóval mégegyszer mondanám,hogy nem a házzal van baj,hanem a vinyó nagyon zajos.
Ha a green is jó ilyen használatra,akkor szerintem az lesz,ha a blue sokkal hangosabb.
RampageSentinel ?
Nem igazán értelek.
De a blue az milyen hangos? mennyire rezonál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!