Egy MBR lemez átkonvertálható GPT lemezzé adatvesztés nélkül?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 16:56
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Természetesen. Például előtte mentsd le az adatot a lemezről, és akkor nem fog elveszni.
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Fehersrac, jobban megnézve a második videód, ugyanaz, mint amit én írtam. Ott is törlik a partíciót. Az első videóban leírtak szerint azonban addig működik, ameddig nincs áramkimaradás. Nekem veszett már el hasonlóan partícióm, alig tudtam lementeni GetDataBack-el a cuccaimat. Szóval, Kérdező, nem árt biztonsági mentést csinálni.
7/8 anonim válasza:
Első válaszomban leírtam, hogy NEM kockázatmentes. MINDEN partícióművelet veszélyes az áramkimaradás és a rossz szektorok miatt, legyen ez GPT-re alakítás vagy csak egy sima partíció átméretezés...
8/8 anonim válasza:
Óh tényleg, igazad van. Elkerülte a figyelmem az intésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!