OOCsabiOo kérdése:
Melyik külföldi oldalakról érdemes berendelni a hardvereket?
Figyelt kérdés
Az itthoni boltokban szerény a választék. Külföldi oldalakat nézegettem és sokkal olcsóbban jönnék ki postaköltséggel is. Milyen webshopokat ajánlanátok?2018. ápr. 24. 14:24
3/10 MGéza válasza:
#1: A Wish a gagyi hamisított kínai vackokkal nagyon nem ajánlott. Vehetsz ugyan GTX 1070-et 20000 forintért ott, de az nem GTX 1070 lesz... Szóval erről ennyit. Egyébként kérdező szerintem nem jössz ki olcsóbban, csak ha használt cuccot akarsz, én is nézegettem, de USA-ból például vám van, EU-n belül meg nem olcsóbb a cuccos, ez áll a nagy piacterekre, a legismertebb amazonra és Ebay-ra szintén. Magyarországon olcsóbban a hardveraprós eladókat ajánlom esetleg, akik nagyker áron adják-veszik az új hardvereket.
4/10 A kérdező kommentje:
Wish a parasztvakítás csúcspontja. Jaaaajjj 32 ezer forintról le van akciózva 2500 ft-ra a tyúkszar. Azt sokan megveszik, mert mekkora nagy akció és jajj de jól jártak, közbe nem. :D Wish a legalja az összes webshopnak. Én a newegg.com-ot néztem de nagyon sok a kiszállítás. :(
2018. ápr. 24. 18:20
5/10 anonim válasza:
ÁFÁ-t, vámot beleszámoltad? Garanciális ügyintézés hogy működik? Fogyasztóvédelem fogalmát (el)ismerik Magyarországon is?
6/10 MGéza válasza:
Plusz ha fent akad a vámon, akkor ÁFA és vám is rámegy. Szóval szerintem hanyagold.
7/10 anonim válasza:
Eu-n belül nem kell vám (egyelőre Anglia még tag), Szlovákiában kevesebb az áfa.
8/10 anonim válasza:
Már csak a garancia-probléma marad :)
9/10 anonim válasza:
Nem csak a garancia, hanem amikor Németországba kell valamit visszaküldeni, a legolcsóbb GLS futár kb. 5000 ft. Angliába kb. a duplája.
10/10 anonim válasza:
Ezt értettem és is alatta. EU-n kívűlről a VÁM és ÁFA miatt nem érdemes, EU-n belülről meg a postaköltség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!