Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen külföldi portálról...

Milyen külföldi portálról érdemes ezt a VGA-t rendelni?

Figyelt kérdés

EVGA 1060 Blower VGA kártyát szeretnék rendelni, de Magyarországon sehol nem találtam, csak hitvány Asus-t.

Néztem Amazonon ( co.uk, vagy .de ), ahol van, de félek előre kifizetni 100E Ft-ot, pláne úgy, hogy a magyar postán is keresztül jön.

Úgy tudom, van csomagkövetés opció, de csak a határig, onnantól a magyar posta nem szolgál infókkal a csomagot illetően. Ráadásul elég törékeny is a holmi, plusz sok negatív véleményt olvastam erről

Tud valaki olyan oldalt ajánlani, ami megbízható, és futárszolgálattal tudja elküldeni ide, Pestre is, egy héten belül?

2017. jan. 9. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
azért kell evga mert azokat lehet a legjobban tuningolni mi ? :D
2017. jan. 9. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Nem akarom tuningolni, ha erősebb kell, veszek egy erősebbet.
2017. jan. 9. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Amazon szerintem a legjobb, [link] itt eltudod olvasni a részleteket hogyan mit kell csinálni, és amugy szerintem az asus nem rosz nem tudom mi a bajod vele...
2017. jan. 9. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
A véget most olvason és igen az amazon biztonságos nem kell félni
2017. jan. 9. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

ha nem akarod tuningolni akkor minek kell neked evga ??? azok azért ilyen drágák mert direkt nagyobb feszültségre vannak tervezve és plusz táp csatlakozok szoktak rajuk lenni .. ezért drágább az evga a többinél !!

jó lesz neked az asus,giga , msi ..

2017. jan. 9. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Engedd meg már meg, hogy eldöntsem, mire költöm a pénzem. :)

Eddig több EVGA kártyám volt, és tetszik a prémiumérzet. Ezért.

Megrendeltem amazonon, köszi, végül 1070 lett. :)

2017. jan. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!