Érdemes összerakott asztali gépet venni?
Szaisztok!
Azt hallottam,hogy nem érdemes,nem szabad összerakott gépet vásárolni.
Miért?
Köszönöm a válaszokat.
A brand gépek mindig előre összerakottak és érdemes vásárolni őket, pl. automata driver frissítést tudnak így...
A nem brand gépek esetében más a helyzet.
Szerintem kereskedő függő hogy érdemes-e.
Van aki a hozzá nem értő felhasználónak jobbat rak össze mint ő tudna magának.
És olyan is aki azokat rakja bele amiket nem tud eladni mert nincs kereslet rá, vagy használt, bontott cuccokat.
Ha nem ismerd a helyet ahonnan vásárolod, vagy nincs ismerősöd aki szintén ott vásárolt és elégedett vele akkor szerintem túl kockázatos.
És hát a mai világban elég sokan értenek hozzá. Gyakorlatilag már úgy is össze lehet rakni egy a célnak tökéletesen megfelelő gépet, hogy fórumokban kérsz tanácsot hozzá.
Vannak boltok ahol van ilyen "gépösszerakó" segítség is hozzá.
NEm értem miért is venne BÁRKI előre összerakott gépeket (brand gépeket most nem számolva), mikor a legtöbb webshop felkínálja ennek lehetőségét.
Tehát felmegy az illető egy hardveres fórumra, vagy akár ide és kéri, hogy X összegből rakjanak össze Y webshopból egy gépet. Beteszi szépen az alkatrészeket a kosárba és kér összeszerelést + pár ezer Ft-ért. Meg van oldva a probléma és BIZTOSAN jobban jár, mintha vmi "PCs bolt" előre összeállított szarját venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!