Hol lehet a legjobb ár-érték aránybanlévő előre összerakott pc konfigurációkat megvásárolni? Én a Radiummal szemezgetek, mi a véleményetek a boltról, drágág a gépek? (kb.200 ezer forintért szeretnék asztali pc-t)
Nem érdemes előre összerakott PC-t venni. Ha nem tudod magadtól összerakni, a legtöbb webshop pl. PCX.hu vagy Ipon.hu is kínál olyan lehetőséget, hogy "minimális" összegért összeszerelik neked a gépet.
Ha megmondod mire szeretnéd használni a gépet, akkor összerakunk itt is neked egyet.
Ja és hogy miért nem érdemes ilyen helyeken előre összeállított konfigot venni?
1. Borzasztóan túlárazott
2. Legtöbbször iszonyatosan aránytalan a gép
Pl.: "gamer" gépbe beleraknak egy méregdrága I7-es CPU-t és mellé egy GT1030 videokártyát (ami kb 20 ezer ft).
3. Legtöbbször ócska, silány tápegységet raknak bele.
4. Ha valami tönkremegy bennük, akkor nem nyúlhatsz bele a gépbe, nem cserélheted te magad a hibás alkatrészt, különben ugrik a garancia. Vissza kell vinned az egész gépet javításra.
5. Ha nem is megy tönkre benne semmi, de úgy gondolod szeretnél cserélni vmit, vagy mondjuk több memóriát, tárhelyet a gépbe rakni, ezt szintén nem teheted meg a garancia időszaka alatt.
- Intel Core I5 7400 Processzor
- GIGABYTE GA-B250M-D2V Alaplap
- Crucial 8GB DDR4 2400MHz Memória
- Toshiba 3TB HDD 7200 Rpm Merevlemez
- Chieftec Smart 600W Tápegység
- Gigabyte GTX 1060 3GB Videókártya
- Zalman Z1 Neo Gépház
Ez az enyém, ennél lejjebb biztos nem adnám. Mondjuk én a kártyát tavaly vettem 69 ezerért, egy akcióban, most brutális ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!