Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hát fokot számít, ha a gépházb...

Hát fokot számít, ha a gépházba több venti van?

Figyelt kérdés
Ez is olyan, mint a hűtőpad, hogy igazából csak pár fokot számít? Elvégre a procinak és a vganak is van saját hűtése (utóbbinak két venti is) :) persze háttul meleg levegőt kitoló venti azért van :)
2018. ápr. 23. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem Sharkoon VG5-W ház van, kialakítása miatt itt csak teljesen dísz, el se jut normálisan belülre a levegője, max a hdd-ket hűti. Egyszer volt kikapcsolva az első 2 venti, szinte semmi, max 3 fok volt.
2018. ápr. 23. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem :/ eleve azt olvastam, hogy inkább csak a hddvel segít az első :/ ez esetben inkább költök jobb proci hűtőre :)
2018. ápr. 23. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gépházad van és milyen a kábelek elrendezése.
2018. ápr. 24. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A több ventilátor nagyobb zajt jelent, semmi mást.

Ha okosan szervezett a ház hűtése, akkor 2 db ventilátor bőven elég. a rendszer számára.

Egy elől, és lent ami befelé dolgozik, és egy másik hátul és fent ami kifelé.

2018. ápr. 24. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:
mint kiderült, most hogy visszakerült hozzám a gép az elejében is van hely ventinek, szóval valószínüleg dobok bele kettőt :) 7x7cm-re mekkorát kell venni? (10 cm-t mértem átmérőbe) Milyen tápra rögzíthetőt ajánlotok, ami időtálló? :)
2018. ápr. 25. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

????????

7 cm-es ventilátor előre?

Milyen ház az?

Ha legalább 92 mm-es, de inkább 12 cm-es ventilátor nem fér bele, akkor inkább hagyd a dolgot.

2018. ápr. 25. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:
mivel eddig nem ment a proci 30 fok fölé lehet nem is kell erőltetni a dolgot :) egyébként ahogy hozzáférek úgy mérem, háttul 7x7 cm a csavarok távolsága, elől mintha 8x7-et mérnék, de oda nem férek egészen :)
2018. ápr. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!