Egy nagy, elég jól szellőző gépházba mennyit számít, hogy van e beépített ventilátor?
Figyelt kérdés
Van egy kb tíz éves elég nagy házam és most építek új gépet bele, i5-el, majd 1050ti is megy bele...érdemes lenne legalább egy elől-háttul ventis gépházat beszerezni, vagy nem oszt annyit? Az előző alaplapom 6-7 éve ment és csak az elavulás miatt cseréltem :) háttul van hely egy ventinek kifelé, az elég lehet? Előre is köszi!2018. ápr. 16. 14:17
1/3 Takysoft válasza:
Ha a "jól szellőző" azt jelenti, hogy nincsen oldala, akkor nem túl lényeges az extra hűtés.
Procinak van sajátja, videokarinak hasonlóképp.
A többi meg elvan. Az én gépem is így meg (i7 6700, Vega 64 liquid cooled, 4tb WD red, 256gb samsung ssd)
Ha overclockolni szeretnéd, az más tészta...
2/3 anonim válasza:
Egy ventit hátra én mindenképp tennék bele. Annak elégnek kell lennie.
3/3 A kérdező kommentje:
Megfogadom, az még apró egy pc építéséhez képest :)
2018. ápr. 17. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!