SAMSUMG ML-2165 lézernyomtató nem nyomtat. Ez nem lehet olyan egyszerű hiba, amit én is meg tudok rajta csinálni?
Ha a nyomtató ki/be gombját hosszan nyomom, kikapcsol. Ha a folytatás gombot nyomom hosszan, akkor semmi nem történik.
A nyomtató és az illesztőprogram tulajdonságainál is azt írja, az eszköz megfelelően működik.
Továbbra se nyomtat, ha a nyomtatási lista üres, akkor a hibakereső azt írja, hogy nem tudja azonosítani a problémát.
Tíz másodpercig kell nyomni, míg el nem kezd villogni a ledje, utána nyomja ki az oldalt.
Ezt írja a szeríz kézikönyve:
Igazad volt, 10 mp után valóban nyomott valamit, mikor felengedtem a folytatás gombot. Valami karakteres üzenetet.
Festékmennyiség, típusszám, gyártási dátum, ilyenek - egy csak karakteres szövegben.
A feleségem rádugta a fényképezőgépet a gépre, erre a nyomtató hirtelen kinyomtatott egy grafikus képet is tartalmazó tesztoldalt (miután egy csomó tesztoldal nyomtatást hiába kértem a windowsban.)
Tehát jól nyomtat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!