Ez a számítógép elég lesz játékra meg vr-hoz és bizonyos munkákhoz es szerver gépnek is?
Igazándiból nincs keretem. 2 milliót is költhetnek akar erre a gépre. De értelmet nem látom, meg annak sem, hogy I7 8700K-t vegyek a sima i7 8700 helyett. Szerintem egy 2 milliós gép sem adna sokkal többet munkába se. Persze javítson ki valaki ha tévedek! A gép játékhoz is kel, meg VR szemüveggel is játszanek! Illetve a bizonyos munkák alatt pl a 3D modelezes és blendert értettem. Na meg szerver gépnek is használnám ! Persze 2 millás PC-t is osszelunkelhet nekem valaki! De nem tudom, hogy van e értelme drágább alkatrészeket venni bele. Ha van akkor valaki írja le!
Ilyen magas órajelű RAMhoz Z370 lapot vegyél (ennyiért már kapsz is), különben nem fogod tudni kihasználni. Amúgy ez jobban megéri: [link]
VGA-ból érdemesebb egyedi hűtésűt választani, halkabb is lesz, meg kevésbé melegszik.
Tápból csak akkor kell ekkora, ha később SLI is lesz, különben 550-es is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!