Milyen hűtést ajánlanátok GTX555 videókártyára?
Jelenleg a gyári referencia hűtő van a kártyán de újra pasztázás után is 80-90fokos terhelés alatt. Ki néztem rá ezt a vga hűtőt : [link]
Nem tudom hogy ezt fel lehetne e szerelni rá mert a kompatibilitásba csak 550ti szerepel! Mit ajánlanátok ?
Ez a kártya jelenleg kb 10-et ér, 15-ért már kétszer erősebbet kapsz nála.. tényleg rossz ötlet.
Csak két javaslat:
Amúgy a hűtés jelen esetben nem a GPUtól függ, hogy jó-e rá, hanem hogy a nyák át lett-e alakítva, vagy referencia kiadás. Ehhez kéne a vga-d pontos típusa amit még nem írtál le. (Mivel ilyen kártyákról már nehézkes infót szerezni, talán hűtő nélkül egy fotó a nyákról még hasznosabb lenne, hogy segíthessünk).
Bár megfogadtam, hogy mindent jobban tudó kérdezőknek akik fikázzák a válaszadót a jövőben nem válaszolok, mégis megteszem. A Gtx 555 gyengébb mint a HD 7770, ami nagyjából egy árban van azzal a hűtéssel amit venni akarsz. De itt van ez is, ez biztosan veri:
De ha Nvidia párti vagy, akkor szintén egy árban a hasonlóan erős 650ti is van ilyen árban:
Elnézést! Nem tudtam hogy ma már 10.000Ft értékben vannak ilyen kártyák! Itt van a kép hűtést nélkül : [link]
Köszönöm annak aki segít.Üdv
Ránézésre passzol, illetve pár fórumon látom, hogy használtak gtx 555-ön ilyen hűtést.
pl: [link]
A paszta amúgy borzasztó vastagnak tűnik, ha ezt jól látom akkor meg is van magyarázva, hogy miért 80-90 fokos. Szinte átlátszó, hajszálvékonyan érdemes felkenni. A cél hogy a kontaktot segítse fém és fém között, de ha túl vastag akkor elszigeteli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!