Ez a tápegységet rá tudom kötni a videókártyára?
Figyelt kérdés
Zalman ZM500-LX, 500 W
Ha nem lehet akkor mit kell nézni rajta ?
Nem tudom mennyire fontos de erre a kártyára kell kötni Sapphire Radeon RX 560
2018. febr. 15. 19:01
1/8 P.O.C. válasza:
1 db 6 pin -es PCIe tápcsatit igényel a kártya. A szóban forgó tápon ebből 2 db is van. No para!
2/8 A kérdező kommentje:
kösz a választ :)
2018. febr. 15. 19:10
3/8 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék kérdezni hogy ez a tép jónak vagy úgymond rossznak számít ?
2018. febr. 15. 19:11
4/8 P.O.C. válasza:
A Zalman nagyon nagy név a hűtők és PC házak piacán. Ennek ellenére a tápjaikat ritkán ajánlják. Én személy szerint nem tudom miért. Szerintem várj meg egy olyan válaszát, aki kompetensebb a tápok piacán, mint én.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
#4.Vannak jó tápjaik nekik is, az más kérdés hogy többségük kivonul vagy van jobb ajánlat, esetleg idehaza nem kapható.
Kérdező:
Nem túl bizalomgerjesztő hogy semmi teszt nincs róla, és noname belseje van.
Szóval igazából nem ajánlom.
7/8 anonim válasza:
Valóban, semmi teszt, és a Hui Cheng elektronika sem kecsegtet sok jóval. RX 560 alacsony fogyasztású, valószínűleg elvinné, de én nem kockáztatnék a helyedben.
8/8 anonim válasza:
Rá lehet kötni a videokártyát, de nem egy jó táp ez. Ugyanennyiért már lehet kapni FSP, Cheiftec, esetleg Corsair tápokat. Érdemes alaposabban utánajárni, hogy milyen belseje van a tápoknak, ha erről nem találsz semmit, esetleg a minősítése is adhat vmi támpontot. Ami legalább egy 80+ Bronz minősítést kap, annak kisebb az esélye, hogy gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!