Ha veszek egy tápegységet vagy merevlemezt, akkor minden kábel jön hozzá?
Figyelt kérdés
Pl. SATA, 6+2pin, 4pin...
Ha veszek használtan egy alaplapot, és nincs benne kábel, akkor nem gond?
2018. febr. 3. 16:26
1/6 Fulár válasza:
Nem teljesen értem a kérdést.....A tápban fixen benne vannak a kábelek!Hacsak nem moduláris de ahhoz értelemszerűen mellé vannak csomagolva!
Vinyohóz vagy Sss-hez a relative olcsóbb árszegmensben alapesesetben nem jár kábel.De ez is az adott terméktől függ.
"Használt alaplapban kábel???Milyen kábel van egy alaplaban?
Egyékbként Sata kábelek esetében pitiáner összegekről beszélherünk.Pár száz forintos tétele!
2/6 A kérdező kommentje:
A HDD egy Seagate Barracuda 1TB, az SSD pedig egy Kingston A400 120gb (tudom, van jobb nála, de erre futotta).
2018. febr. 3. 16:38
3/6 A kérdező kommentje:
Ezekhez jár kábel?
2018. febr. 3. 16:39
4/6 anonim válasza:
Az alaplapokhoz adnak sata kábelt, az adattárolókhoz nem
5/6 anonim válasza:
Szerintem egyikhez se jár semmilyen kábel. Az SSDhez lehet még egy beépítő keretet is kell venned.
6/6 anonim válasza:
Ha moduláris tápot veszel, természetesen a tápkábeleket megkapod, de olyat nem hiszem, amivel az alaplappal tudod összekötni az adattárolót. De ezt külön is meg lehet venni, nem kerül sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!