Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gepem problemaja?

Mi lehet a gepem problemaja?

Figyelt kérdés
Karacsonyra vettuk az uj szamitogepem az Aquaban teljesen uj benne minden. Helyileg ossze is szereltek. Most mar lassan egy hete csinalja hogy hiaba kapcsolom be a gep beindul de a monitor nem kapcsol be. Sok ujrainsitas utan vegul helyrejott eddig,de ma mar a 20. Ujrainditas utan is ez van. Szerintetek mi lehet a baj?

2018. ápr. 16. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi lehet vele, de ha karácsonyra vettétek akkor még bőven garis. Vidd vissza.

Esetleg előtte a monitort meg lehetne nézni egy másik gépen is. Ha ott jó, akkor a gépben van a hiba, azt meg csak a garanciaszevíz javíthatja. De ha a monitor rossz, gondolom arra is van gari.

2018. ápr. 16. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
vidd vissza sok dolog okozhatja első körben ramra tippelnék volt már ilyen gépem
2018. ápr. 16. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát....lenne még egy kérdésem. ez elég kellemetlen....mármint alig telt el idő, és máris valami nem jó.... Szóval, a huszonvalahányadik sikertelen újraindítás után kihúztam a monitor tápkábelét a konvektorból. ezután újraindítottam és adott képet. a biztonság kedvéért még 2x újraindítottam és működött. Lehetséges az, hogy a monitor tápkábele rossz? Szerintem nem, mert villog rajta a led és ha nyomkodom a monitor beállításait beadta. A monitorom egyébként alig 3 hónapos bolti garis új
2018. ápr. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!