700 forintért megéri cpu-t venni?
Figyelt kérdés
Meglepetésemre elég sok 1000 forint alatt cpu van a használt piacon, akár 2 magos intelek is, elvileg tesztelt darabok.
volt már valakinek dolga ilyennel?
2018. ápr. 15. 21:30
1/5 Fantom83 válasza:
Kb majdnem annyiba számolták be a 2 magos processzoromat amikor platformot váltottam.
Majdnem ingyen kategóriák.
2/5 anonim válasza:
attól függ.
Mert a legtöbbje olyan régi, hogy az alaplap meg 50e-be kerül alá (ami a legfapadosabb, az újaknál ez 17-18e körül megy), aztán szüljél mellé DDR meg DDR2 ramot, sok sikert.
Aztán hiába 2 magos, sok múlik a felépítésén is, mert a régi 2 magos nem versenyezhet egy újabb (pl kaby lake-s) 2 magos processzorral.
Fontos tudni, pontosan milyen processzorról van szó, mi van mellé (lap, ram, ha régi lap akkor van agp-s videokártya mellé stb).
3/5 anonim válasza:
Ha megfelel a céljaidnak, akkor igen, megéri. Én nem is olyan régen vettem 2 régebbi processzort is, semmi gondom nincs velük.
4/5 anonim válasza:
Nem véletlenül kerülnek ennyibe, ezek már nagyon régi, 10+ éves modellek. Egyszerű skype-ozós, Homok titkai nézős gépbe a nagyinak elmennek, nagyobb feladatokhoz kevesek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, inkább kerülöm az ilyesmit, mert köré tényleg nehéz gépet építeni.
2018. ápr. 16. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!