Nvidia GT730 4GB DDR3 12 ezer forintért használtan megéri?
Főleg Fifa 17-re, GTA 5-re, Overwatch-ra és Minecraft-ra kellene.
Nem messze tőlem valaki árulja és gondoltam megveszem mert nekem csak 2GB-os videókártyám van.
Hogy vinné ezeket a játékokat? Mert én most többnyire lowon játszom őket 30-40fps-el. 1080p-s monitororhoz kellene.
Azt mondta hogy elég jó játékra a videókártya. Még van rá 4 hónap jótállás. Azért adja el mert vett állitólag drágábbat.
nem.
A gt 730 1GB vramot se használ ki, annyira gyenge, így a 4GB-os verzió pazarlás vram szempontjából.
15 körül már lehet kapni hd 7770-et, amivel messze többre mész.
Hát, hogy megéri e azt nemtudom...
A Minecraftot simán vinné
A GTA 5-öt is, de azért full grafikán nem..(Olyan medium-on vinné)
Az Overwatch az szerintem menne
A fifa 17 is menne, de nemhiszem, hogy max grafikán
Ha jelenleg lowon megy kb. 30-40 FPS-el a GTA5, akkor nem éri meg megvenned, mert ezzel a kártyával alacsonyabb FPS-ed lenne.
4Gb-os kártyával pedig HD-ban azt írja a csávó, hogy min. 22 FPS, max. 45.. akkor gondolom, olyan 35 körül lehet átlagban, FHD mellett meg jóval 30 alatt lenne :
Szóval a kérdésre válaszolva:
Nem éri meg pénzt költeni és cserélni a jelenlegit egy olyan videokártyára ami a jelenlegitől gyengébb.
Az előttem lévőnek üzenem!
Nekem régebben egy Nvidia Geforce Gt 635M 2GB videókártyám volt, ami kicsivel gyengébb mint a gt 730..
GTA 5-ben Full HD-ban, high texture, és high víz beállításokkal volt 50 fps-em...
Ja és #2 vagyok
Előttem lévőnek!
A régi configom:
Proci:Intel Core i7-3612QM 2.10 GHz
Videókártya:Nvidia Geforce GT635M 2GB
RAM:8GB
WIndows 10
A beállitás nekem full HD, Textura high, Víz high, DirectX 10.1 és a többi mind LOW (Ezt kihagytam az ezelőtti válaszban)
Nekem 50 FPS volt, és nagyon ritkán ment alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!