Miért "nem támogatott" a freesync?
Figyelt kérdés
Monitorom: 24" Samsung S24F350
VGA: rx 560
Monitor és vga driver a legfrissebb, dvi-D-HDMI kábellel vannak összekötve (monitornak csak dsub és HDMI bemenete van), mégis a Radeon settingsnél azt írja, hogy freesync nem támogatott. Tudok tenni valamit?
2018. ápr. 11. 06:59
11/16 Koplárovics Béci válasza:
Elvileg DP kéne, de...
12/16 anonim válasza:
És ne variálj semmilyen átalakítóval, hdmi-hdmi legyen.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm viperM, átolvasom, és este tesztelem a hdmi-hdmi-t is, van kábelem.
Neked is köszi Koplárovics Béci
Mindenkinek még egyszer nagyon köszi, asszem az összes lehetőséget érintettük, innentől már rajtam a sor.
A legjobb az egészben az, hogy freesync nélkül is tökéletes minden játék, amit játszani szeretnék, de ha már van ilyen, hadd menjen :D
2018. ápr. 11. 10:20
14/16 A kérdező kommentje:
Sikerült, mindenkinek köszönöm. A monitor OSD menüjében be kellett kapcsolni és ennyi. DVi-D/HDMI átalakítóval is támogatja, a Radeon settingsben is aktív már, sőt üzenet is jött, hogy aktív
2018. ápr. 11. 16:53
15/16 anonim válasza:
És ebben halálbiztos vagy, vagy csak azt mutatja, hogy be van kapcsolva? A freesyncnek kell a kétirányú kommunikáció, a dvi pedig egy irányú.
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem (én is csodálkoztam). De már ez is eredmény:)
Hogyan kell tesztelni a freesyncet?
2018. ápr. 11. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!