Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A tápegység pöckével lekapcsol...

A tápegység pöckével lekapcsolatam a gépet miközben futott. Nagy lehet a baj?

Figyelt kérdés
A gépem elég furcsa helyzetben volt ideiglenesen és egy szerencsétlen megmozdulással lekapcsoltam a táp hátsó kis pöckét. Azóta nem indul el a gép, semmi életjelet nem ad. Nem értek hozzá és nagyon aggaszt a dolog:( Remélem csak a táp ment tönkre.
2018. ápr. 9. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális esetben csak adatvesztést és nem leparkolt hdd állapotot okoz, ami nyilván nem annyira jó de nem romlik el rögtön.

Ez most nem normális eset, látatlanba nem tudunk segíteni annál többet, hogy próbáld meg először másik táppal, ha nem segít akkor külön külön minden alkatrészt tesztelni kéne más gépben.

2018. ápr. 9. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Furcsa helyzet? Hogy értve? Meg volt dőlve vagy hogy?

Hátsó "pöcköt" vissza pöckölted?

Vmi vezeték lehet kilazulva semmi komoly, de kitudja.

Ha belépsz a bioszba ott vannak a fontos hardverek mint a "C" pl?? Ha igen akkor indulnia kéne.

2018. ápr. 9. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Néhány táp hátulján található egy másik kapcsoló is, amivel választhatsz, hogy 110, vagy 230 volt feszültségű hálózatról üzemelteted. Ugye nem egy ilyet pöccintettél át?
2018. ápr. 9. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerezz egy másik tápot, ha azzal sem talán alaplap
2018. ápr. 9. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Először talán kapcsold vissza áram alá, mert ezek szerint ezt nem tetted meg.

#3 amiről beszélsz kapcsoló azt nem olyan egyszerű átkapcsolni, a másik dolog meg az, hogy ha ilyen van a tápon akkor azt nagyon hamar le kell cserélni, mert vagy ezer éves vagy olcsó, gagyi, veszélyes tápról van szó.

A másik dolog ha az a kapcsoló lett volna átkapcsolva akkor egy nagy füsttel jelezte volna, hogy nem tetszik neki.

2018. ápr. 10. 01:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valóban 1000 éves táp volt és hátul a kis pöcökkel az áramot kapcsoltam le, az alaplap biztosan kampec, de furcsa módon a táp életben van. Sajna lehet hogy az alaplap magával vitte a procit meg a memóriát is:( (informatikushoz elvittem)
2018. ápr. 10. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyitől meghalt akkor ajánlom, hogy azt a tápot nagyon gyorsan száműzd a kukába, mert egy minőségi tápnál ilyen nem fordult volna elő.
2018. ápr. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!