Segítség! Tegnap vettem egy új gépet. Mi lehet a baja?
Clear cmos -t csináltam egy hozzászólós segíttségével (MSN)
Az úgyvan hogy: 1.Gép kikapcsolt állapotban 2.Legyen bedúgva és áram alatt 3.Kíhúzni a tápból a tápkábelt (ezzel áramtalanítani) 4.Elemet kipattintani 5.Ami az elem közelébe van (jumper) gyk.: az a kis pöcök ami az elem mellett van ahol 3 kis "tű" van de csak 2-t tart össze azt átdugni eggyel arrébb gyk.: eggyel lejjebb vagy fejjebb (ahogy nálatok van) tehát 3 tű van és 1 -et nemfed a ("jumper") most az amit nefedett azt kösse össze a középsővel 6.Ha ez megvan 10 - 15 esetleg 30mp vár(sz) és vissza a jumpert alapállásba 7.Vissza az elemet is
8.Bekapsolod és ott bemész bios -ba (delelete) ott F7 Gyk.: best performance settings "Legjobb teljesítmény beállítása" 9.Játsz addíg amíg nem vérzik az orrod vagy nemlessz epilepszia rohamod!!!! :) Remélem segíttettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!