Segítség! Tegnap vettem egy új gépet. Mi lehet a baja?
Honnan van a gép? Pontosan milyen hardvereket tartalmaz?
Nézd meg, hogy a ventilátorok forognak-e.
1.Minden bevan dugva rendesen hozzá se nyúltam de megvan a leírás és képeket megnéztem meg áttolvastam.
2.Ventillátorok forognak 230W táp van benne. előszőr kihúztam a cd/dvd olvasót hátha nenmbírja a táp.
3.Ramot azt nemnéztem kösz. 1 van benne kihúztam, utána bedugtam.
De! Azért nemgondoltam a ramra mert az sípolna szakaszosan.
"230W táp van benne"
Használtan vetted? 230W-os tápot gépbe utoljára 2003 környékén tettek. Namost azóta simán meghalhatott...
Először is 2009ben 100% hogy nem raktak össze neked gépet 230as táppal, erősen megkérdőjelezném én azt hogy vadiúj gép...És még mindig nem írtad le pontosan milyen alkatrészek vannak benne.
Pontosan mikor indul újra ( ne azt mond hogy másodpercenként) Bios-ig eljut? Postolást elkezdi? Valami hibaüzenetet ad sípolás formájában?
Egyébként a gépnek winchester, optikai meghajtók nélkül is el kell jutnia a Bios-ig legalább, húzd le a vinyót is, én gyanítom hogy a táp nem tud ellátni minden eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!